Mot jobb

Ska jobba från 8 till 22 :)

Taggar!

Ska ha match och hoppas det ska gå bra. :) de är bara att köra på och göra som i söndags:) fast jag skadade knät lite och blåmärke på höften. Vafan in i leken bara och detta är den sista :/

"Förr"

Lite ifrån den tid jag var väldigt hatiskt av mig:

Allt hände på sannas 21 års fest (1 nov 09) Usch då bröt helvetet ut! Fick veta att vissa saker hade hänt.

- Tog hål i örat men conny och elin. Då hade skadan redan hänt och ni höll käften. Hur kunde ni vara med mig och veta detta, seröst? 14/12-09

- Vad tror du egentligen? tror du att jag vill att sitter mittemot mig i bussen? tror du att de är okej! men de såg du ju när jag flyttade mig, jag tål inte sånna flickor som dig. Klev på 6an idag och tänkte gå näst längst bak i bussen men så såg jag dig där, du är som en magsjuka ingen vill ha! visste du de!!!

fick veta att det hade hänt drygt 4-5 månader efter jag fick veta. Det var på jasses fest på ågården. Vilka svin dem var, har svårt med att lita på folk nu :/ Det var ifrån conny jag tvingade det fram. Hade han inte varit full så hade jag aldrig fått veta de! Sedan så gör man inte bara så mot sin vän eller flickvän! Man tänker ju fort på de :/ det kommer ju inte att försvinna.

Vem är jag? En norrländsk tjej som hamnat i Skåne. Bor i Vollsjö tillsammans med min sambo Conny och min son Sam som är tre år. Mycket av min fritid går åt till träning men mest vill jag umgås med nära och kära. Det är viktigt att ta tillvara på de människor man har omkring sig.