Siken dag.... (gillar bilden starkt)

Som sakt skulle ju iväg och handla data. Det gick väl sådär, tog ett par timmar att göra med och ALLT strulade haha. Jag tog med mig en kompis:P men jag råkade lämna min mobil (samsung s3) hemma hos henne som jag hade knappat in adress och allt. Så vi körde till netonet i malmö och ALDRIG mer säger jag!
Sara min kompis hade sin (korkade) iphone som bisade oss och så vi körde fel flera ggr....
Yey, jävla iphones skit med kartor, dom visar antagligen för sent eller tididgt man ska svänga= usch!
Iallafall så kommer vi till netonet så när vi tagit alla saker så är det tekniskt fel i systemet och man måste betala kontant. Hade ju bara mitt kort:/ så vi knappade in på iphonen närmaste bank automat så vi kunde ta ut och KOMMA hem.... Men så klart visar den helt fel så vi kommer till någon jäkla kyrka, YEAH right och var var den bankautomaten då? Iallafall så fick vi tag i den, skulle tillbaka och man kan ju inte ta samma väg pga dom dumma enkelriktningar. Sedan när vi skulle till kallan så tog det ett tag för allt hade lagt ner och då gick det inte ens att betala något av de. 
 
Vilken lyckad dag? nej, bara jobbig kan man ju säga och vi hade iallafall roligt tillsammans:) Så nu sitter jag vid datan och installerar adobe photoshop 10 ;)
 
 Kom ihåg mig?
Vem är jag? En norrländsk tjej som hamnat i Skåne. Bor i Vollsjö tillsammans med min sambo Conny och min son Sam som är tre år. Mycket av min fritid går åt till träning men mest vill jag umgås med nära och kära. Det är viktigt att ta tillvara på de människor man har omkring sig.