Sam äter majs krokarOlika saker :)

              ↑                                 ↑                           ↑
     Nyckelskåp                  Tandpetare              toalettpapper
  
 
 
 
               ↑                                  ↑                         ↑
         Disktrasa                    Salt & peppar      Brandvarnare
 
 
               ↑
        Tejphållare

En helvetesnatt

enligt mig, Sam har vaknat hela tiden.... Det gick bara typ 2 timmar och sen sova sedan vakna igen:/ Sedan så har börjat bli snorig och man ser på pågen att han inte är helt kry... Nu har den andra tanden kommit upp ur tandköttet och hoppas att han är snorig pga tänderna. Men man kan inte alltid ha det lätt, det måste ju finnas svåra och jobbiga stunder. Vi har haft det rätt så bra och Sam har varit hyfsat snäll alltid :) men lite gnälliga kan vem som helst vara...

Idag skulle vi egentligen till BVC för föräldragruppen som var vid 10 men kände att jag inte ska behöva dra dit Sam nu när han är så gnällig och inte mår så bra... Så idag ska vi bara vara hemma och gud så bra att vi inte planerade att vi skulle till någon.. Nu blir de hos Sams farmor och farfar, vi ska grilla sedan bara ta det lugnt!

 

Vem är jag? En norrländsk tjej som hamnat i Skåne. Bor i Vollsjö tillsammans med min sambo Conny och min son Sam som är tre år. Mycket av min fritid går åt till träning men mest vill jag umgås med nära och kära. Det är viktigt att ta tillvara på de människor man har omkring sig.